مهر همیشه تابان

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

نقد سریال جومونگ

13 آبان 1400 توسط الهه شجاعي باغيني

نقد و بررسی سریال #جومونگ
✅داستان جومونگ مانند موسى علیه السلام است که در خانه فرعون (امپراتور) رشد مى  كند،با وى به مخالفت برمى خيزد و در نهايت مردم آواره را با گذراندن از رودخانه اى پهناور ( گذرموسى علیه السلام از رود نيل) به سرزمين خالى از سكنه پدرانش يعنى چوسان قديم (ارض موعود) وارد مى كند.
?چوسان یعنی چو+سان که سان به معنی خورشيد است و در تورات خورشید نماد ارض موعود يا سرزمين مادرى مى باشد!
?جومونگ یعنی جو+ مونگ به معنی راهب یهودی.
?جولبن یعنی جو+ لبن به معنی لبنان يهود .
?اسامى برخى شخصيت های داستان مانند:«مگول»، «ياگاك» و «ماگاك» همان «مغول»، «ياجوج» و «ماجوج» هستند.
✅نقش زنان در اين سريال مانند پيامبران زن هفتگانه يهود يا حداقل ديگرانى چون ريوقا، ساره و يائل…هستند.
✔️«سوسانو» بسيار شبيه «دبورا» پيامبر زن يهودى است كه بنابر عهد عتيق بر سربازان سيسرا پيروز مى گردد.
✔️اقدامات تجارى او شبیه «گراسيا ناسى» زن تاجر معروف يهودى و عامل اصلى نفوذ يهوديان در دربار عثمانى است.
✔️بانو سويا (همسرجومونگ) كه به اسارت مى رود، مانند «هدسه»است كه بنابر فيلم «يك شب با پادشاه» به زور از خانه عمويش مردخاى ربوده شد و به همسرى خشايار شاه درآمد،می باشد.
✔️سوسانو که با دو بچه اش به سرزمین های جنوبی رفت، همان دو سبت اند که جدا شدند،و یوری فرزند جومونگ همان ده سبت گم شده است.( طبق تورات)

✔️یکی دیگر از شخصیت های زن این سریال “رکسلانه” یا “خرم سلطان"  یهودی است که با نفوذ در دربار سليمان، پادشاه عثمانی به همسری وی در آمد و با قتل ولیعهد “مصطفی ” بالاخره منجر به پادشاهی سلطان سلیم دوم و شعله ور شدن آتش فتنه جنگ های ایران و عثمانی شد.
✅در دیالوگ های این سریال فراوان عبارات آوارگی ،اسارت ،سرزمین مادری  و تاریخی ، کوچ و غیره به چشم می خورد که همگی یادآور فراز هایی از تورات است. 
✅نکته جالب این که جومونگ برای دفاع از خود حق دارد از سلاح های نا متعارف زمان خودش مانند شمشیر فولادی و بمب های آتش زا و… علیه دشمنانش استفاده کند تا جایی که بیننده این برتری تسلیحاتی را نوعی حق مسلم وی می داند.همان گونه که باید کلاهک اتمی اسرائیل را به رسمیت بشناسد.
✅دشمن اصلی جومونگ امپراطوری چین يا همان “هان” است که سربازانش با پری که بر روی کلاه خُودشان دارند بي شباهت به جنگ آوران مسلمان نیستند.
✅توجه بیش از حد به تجارت هم مخصوص یهود است.
نوادگان جومونگ بارها در مجامع بین المللی مثل آمریکا و اسرائیل فعالیت های هسته ای ایران را محکوم کرده اند.اما متاسفانه ایران بازارش را در اختیار جنس های دست سوم آنها قرار داده است.

✅نقشه چوسان قدیم که بر روی پوست ترسیم شده بسیار شبیه نقشه فرضی أرض موعود صهیونیست ها(نیل تا فرات) است.
✅در پس زمينه سکانس های مختلف ستاره شش گوش ✡و یا تصاویر متعدد پرچم هایی با نقش خورشید ( نماد ارض موعود صهیونیست) دیده می شود.
✅"کابالا “یا عرفان و سنت شفاهی  یهود و پیشگویی هایشان در این سریال بسیار زیاد است. و تقریبا هیچ تصمیمی بدون اذن آنها گرفته نمی شود. آنها مانند یک “نوستراداموس” از آینده روشن قوم شان می گویند.نام گذاری دهه دوم قرن بیست و یکم به نام دهه کابالا تاییدی بر این مطلب است.
✅بیشترین تلاش این سریال روی آماده سازی ذهن مردم جهان برای پیاده شدن مفاهیم کابالا است. مانند سریال های دهه نود که جهان را آماده شیطان پرستی کرد،و اتفاقا جواب هم گرفت.
✅جومونگ مانند ماشیح (منجي قوم يهود) و قومش مانند فرزندان برتر خداوند هستند (مطابق تورات و تلمود) و همیشه مورد عنایت الهی قرار می گیرند. و حتی مانند پیامبران بنی اسرائیل (طالوت و داوود) خداوند به او روش بافت و ساخت زره را آموخته و سربازانش را با تعداد کم بر دشمنان بسیار خود از امپراطوری چینی ها یا “هان"  پیروز می گرداند.
✅طبق تاریخ دانگمیونگ سئونگ وانگ معروف به جومونگ( به معنی تیرانداز ماهر )، مؤسس امپراتوری گوگوریو بود. گوگوریو در میان سه پادشاهی کره، شمالی‌ترین آن‌ها محسوب می‌شد و بخش‌هایی ازمنچوری و کره شمالی امروزی را در بر می گرفت.

?اللهم عجل لولیک الفرج?

 نظر دهید »

مثبت_اندیشی_سمی

21 مهر 1400 توسط الهه شجاعي باغيني

#مثبت_اندیشی_سمی?

‼️ شاید شما هم تا کنون با واژه «مثبت اندیشی» برخورد کرده باشید، اما احتمالا کمتر به این مطلب فکر کرده اید که مثبت اندیشی گاهی می تواند به شما آسیب بزند.
? مثبت‌اندیشی همیشه خوب نیست، گاهی مثبت اندیشی می تواند سمی، یا حتی خطرناک باشد.
? مثبت‌گرایی افراطی، از شما می‌خواهد خود را به داشتن یک روحیه‌ مثبت جعلی مجبور کنید. و احساسات منفی خود را خفه کنید. بدون اهمیت دادن به اینکه خوش‌بینی شما چقدر تقلبی است.
? مثبت اندیشی سمی، شما را وادار می‌کند تا میزان زیادی از عواطفی را که در مواجهه با یک وضعیت دشوار تجربه می‌کنید، انکار کنید.
? اگر فقط اجازه بروز عواطف مثبت را به خودتان بدهید یعنی با خودتان صادق نیستید. این امر شما را نسبت به خودتان و عواطفتان منزوی می‌کند.
? آنتونیو رادلر، روانشناس سلامت و متخصص در اختلالات اضطراب و هیپنوتیزم بالینی می‌گوید ما باید تمامی عواطفی را که به قول او “عواطف تنظیم‌نشده” هستند، به رسمیت بشناسیم. او می گوید: «پالت رنگی عواطف شامل عواطف تنظیم‌نشده‌ای ازجمله غم، استیصال، عصبانیت، اضطراب و حسادت است. ما انسان‌ها نمی‌توانیم این عواطف را نادیده بگیریم. این دامنه عواطف کارایی خودشان را دارند و اطلاعاتی را درباره اتفاقاتی که درون بدن و محیط پیرامون ما می‌افتد، در اختیار ما می‌گذارند. ما نمی‌توانیم این عواطف را نادیده بگیریم.»
✅ برای مقابله با عواطف منفی نمی‌توانید آن‌ها را انکار کنید، بلکه باید آن‌ها را به رسمیت بشناسید و بپذیرید. شما باید مثبت‌گرایی تان را مهار کنید و به سمت افراط نروید.
✅ وقتی روانشناسی مثبت درست به کار گرفته شود، می‌تواند تمرین بسیار مفیدی باشد اما اگر بی‌رویه از آن استفاده شود، می‌تواند برداشت ضعیف و ناقصی از واقعیت به فرد بدهد و حس درماندگی در او به وجود بیاورد.

برای تشخیص “مثبت‌اندیشی سمی” از روانشناسی مثبت

? احساسات واقعی خود را پنهان می‌کنید و روی آن‌ها سرپوش می‌گذارید.
? سعی می‌کنید با انکار و طرد احساسات خود، به زندگی معمولی ادامه بدهید.
? از احساساتی که دارید، احساس عذاب وجدان می‌کنید.
? تجربه‌های‌ دیگران را با استفاده از نقل‌قول‌ها و حرف‌های شعاری، کوچک جلوه می‌دهید تا حس خوبی پیدا کنید.
? به‌جای آنکه به تجربه‌های عاطفی‌تان اعتبار بدهید، سعی می‌کنید آن‌ها را بهتر ازآنچه بوده‌اند نشان بدهید (مثلاً بگویید: می‌توانست بدتر از این باشد!)
? اگر فردی حس استیصال یا حسی “غیر مثبت” از خودش ابراز کند، او را شرمنده خاص و عام می‌کنید.
? با گفتن اینکه “همین است که هست” از اقرار به آنچه شما را آزار می‌دهد، طفره می‌روید.


⁉️ این افکار چگونه روی ما تأثیر می‌گذارد؟

✅ انکار یا مسدود کردن عواطف منفی می‌تواند عواقب نامطلوبی روی سلامت ما بگذارد.

? رادلر می‌گوید: «تمامی احساساتی را که سرکوب می‌کنیم، نمود فیزیکی پیدا می‌کنند، مانند یک بیماری. وقتی احساسی را انکار می‌کنید، یک‌ راه جایگزین برای بروز پیدا می‌کند.»
? بیکر نیز می گوید: «سرکوب عواطف روی سلامتتان تأثیر می‌گذارد. اگر کشمکش‌های روحی‌تان را پشت نقاب مثبت‌اندیشی سمی پنهان کنید، آن‌ها جای دیگری در بدن، راهی برای بیرون زدن پیدا می‌کنند، از مشکلات پوستی گرفته تا سندروم روده تحریک‌پذیر.»
? رادلر می‌گوید: «وقتی احساسات منفی را نادیده می‌گیریم، بدن ما با تلاش بیشتری سعی می‌کند توجه ما را به آن مشکل بخصوص، جلب کند. سرکوب عواطف و احساسات، ما را از لحاظ جسمی و روحی از پا درمی‌آورد. این روند ناسالم است و در طولانی‌ مدت پایدار نخواهد بود.»
رادلر درباره عواقب بیشتر چنین روندی، اضافه می‌کند: «وقتی فقط روی احساسات مثبت تمرکز کنیم، دیدگاهی ساده‌لوحانه و بچگانه نسبت به واقعیت‌های زندگی پیدا می‌کنیم و این‌گونه در موقعیت‌های سخت، بیشتر آسیب‌پذیر خواهیم بود.»
? ترزا گوتیرز، کارشناس عصب روانشناسی و روانشناسی پرورشی بر این باور است که «مثبت‌اندیشی سمی آسیب‌های روانی و روان‌پزشکی شدیدتری از افسردگی دارد.»
? گوتیرز می‌گوید: «دنیای عواطف از فضای مجازی خود خارج می‌شود و می‌تواند ما را به سمت یک زندگی غیرواقعی سوق بدهد که به‌سلامت روان ما آسیب می‌رساند.»

⭕️ مثبت‌گرایی بیش‌ از اندازه برای هیچ‌ کس مثبت نیست. اگر هیچ شکست و مشکلی سر راه ما قرار نگیرد، نمی‌توانیم در زندگی رشد کنیم. ایرادی ندارد که حالمان خوب نباشد.

⁉️ آیا مثبت‌ اندیشی سمی مد شده است؟

? بیکر می گوید:
?«شبکه‌های اجتماعی ما را وادار می‌کنند تا زندگی خودمان را با زندگی بی‌کم‌ و کاست دیگران در اینترنت مقایسه کنیم.
? در شبکه‌های اجتماعی یک گرایش بی‌وقفه وجود دارد که کامل‌ترین نسخه‌ خودمان را به نمایش بگذاریم که هم غیرواقعی است، هم طاقت‌ فرسا.
?اگر در مورد حس آسیب‌پذیری خودمان رو راست باشیم، می‌توانیم هر نوع احساسی را به‌سادگی تجربه کنیم. ما انسانیم، باید به خودمان اجازه بدهیم که دامنه کامل احساسات را تجربه کنیم. ایرادی ندارد که خوب نباشیم. نمی‌توانیم تمام‌وقت مثبت باشیم.»

? رادلر می‌گوید:
? «خوب است فکر کنیم که همه‌چیز ختم به خیر می‌شود، اما این به آن معنا نیست که مسیر رسیدن به پایان کار دلپذیر خواهد بود. واقع‌گرایانه‌تر است اگر در شرایط سخت بگوییم “این نیز بگذرد”.
? احساسات شبیه موج هستند: به‌شدت اوج می‌گیرند اما فرو می‌پاشند و مبدل به کف می‌شوند تا کم‌کم ناپدید شوند. مشکل اینجاست که نخواهیم این احساسات را تجربه کنیم، چون نتیجه‌اش این خواهد بود که در برابر امواج بعدی استقامت خود را از دست می‌دهیم.»

✅ راهکار: «تصدیق به‌جای انکار»

این روانشناسان می گویند ایده اصلی این است که به‌جای سرکوب عواطفی که حال ما را بد می‌کنند، پذیرای تمامی احساسات خود باشیم.
? این به معنای مثبت نبودن نیست، بلکه تصدیق حسی است که در هر لحظه داریم، حتی اگر حس خوبی نیست.

? بیکر می‌گوید:
? «بیشتر صادق باشید، با خودتان روراست باشید، از اعتراف به اینکه غمگین، افسرده یا مضطربید، نترسید. مهم این است که اقرار کنید حس بدی دارید و بدانید که این چیزها پیش می‌آید و در آینده هم پیش خواهد آمد.
? احساسات خود را تجربه کنید و از آن‌ها بیاموزید تا انعطاف‌پذیری بیشتری کسب کنید.»

? استفانی پرستون، پروفسور روانشناسی در دانشگاه میشیگان آمریکا، معتقد است که بهترین راه برای تصدیق عواطف این است که «به آن‌ها گوش بدهیم.»
? پرستون می‌گوید: «وقتی کسی احساسات منفی خود را با شما در میان می‌گذارد، برای آنکه حالش را بهتر کنید یا مجبورش کنید مثبت فکر کند، عجله نکنید. نگویید “همه‌چیز درست می‌شود”… یک‌ لحظه مجال بدهید که درباره ترس یا ناراحتی‌اش تامل کنید و سعی‌تان را بکنید که شنونده خوبی باشید.
? آشفتگی احساسی به‌قدر کافی آدم را منزوی می‌کند؛ وقتی افراد دیگر، مخصوصاً دوستان و خویشاوندان، سعی کنند این احساسات را ساکت کنند، فرد واقعاً آسیب می‌بیند. گوش کردن به فردی در رنج، واقعاً می‌تواند تغییر بزرگی در زندگی‌اش ایجاد کند.»

? شما هم می‌توانید به‌ عنوان یک گوش شنوای خوب، از کارتان نفع ببرید. نوع‌دوستی اثر مثبتی روی سلامت شما دارد.

❓ اگر آن فردی که غم و غصه دارد خود شما باشید، چه باید کرد؟

? رادلر می‌گوید: «مهم این است که به درونتان رجوع کنید. وضعیت‌ و احساساتتان را به رسمیت بشناسید. انکار نکنید که اوضاع خوب نیست، خودتان را به آن راه نزنید. درعین‌حال در احساسات منفی درجا نزنید. عواطف اطلاعاتی هستند که باید مطالعه‌ و درکشان کنیم تا بتوانیم دید درستی پیدا کنیم و ببینیم چه درسی می‌توانیم یاد بگیریم، چه تغییراتی باید برای آینده ایجاد کنیم.»


┄┅═✼???✼═┅┄

 نظر دهید »

نقد بازی پو

09 مهر 1400 توسط الهه شجاعي باغيني

???????????? ??

?❌بررسی و نقد فیلم ها و سریال های آخر الزمانی?

⁉️#نقد بازی #پو

⭕️ پو (به انگلیسی Pou) یک بازی برای گوشی‌های اندروید، آی‌ او اس و بلک‌ بری است، که توسط «پل سالامه» طراحی و توسعه داده شد. این بازی بیش از ۵۰ میلیون بار در دنیا دانلود شده است.
⚠️ این بازی آرامِ عاشقانه، که با تکیه بر احساسات و وابستگی انسانها به موجوداتی که دوستشان دارند طراحی و ساخته شده، به این هدف نیز دست یافته اند و چنان در لایه های زندگی فرد وارد شده اند، که بعد از مدتی خود فرد هم متعجب می شود که چطور شد که موجود صفر و یکی بی جان، توانسته بخش عمده ای از احساسات یک انسان را به خودش معطوف کند.
⚠️واقعی شدن «پو» و راه یافتن او به زندگی و احساساتمان نشان می دهد که هدف گذاری و برنامه ریزی طراح و سازنده، بسیار دقیق و موفق بوده است.
?یکی از بزرگترین آسیب های این بازی این است که افراد گذشت زمان را به هیچ وجه احساس نمی‌کنند و وقتی به خود می‌آیند که ساعت‌های زیادی از وقتشان صرف این بازی‌ها شده‌است. علاوه بر آن طبق تحقیقات، افرادی که وابسته به این بازی ها می شوند، درونگرا شده و در جامعه منزوی می شوند و رفته رفته در برقراری ارتباط اجتماعی کم تمایل و یا ناتوان می گردند.
?خطر خیال پردازی و دور شدن از دنیای حقیقی در این بازی مهم و غیرقابل انکار است. مثلا وقتی بچه ی مجازی جز نیازهای مادی توقعی از پدر و مادرش ندارد و با اندکی غذا و کمی بازی می توانی راضی نگهش داری، ناخودآگاه این تفکر و این ذهنیت در زندگی عادی برای انسان نهادینه می شود. تحملش در برابر خواسته های دیگر را از دست می دهد و توجهی به نیازهای معنوی اطرافیان علی الخصوص فرزند را از دست می دهد.
?در هنگام خريد غذا براي “پو” ، اين بازي امکان انتخاب از پنج نوع غذا را به فرد مي‌دهد:
 ?شيريني‌هايی مانند بستني، شکلات، ژله، آبنبات عصايي‌ شکل (که اغلب در جوامع غربي در ايام کريسمس مشتري زياد دارد)، دونات، کيک تکه‌اي و بيسکويت زنجبيلي آدمکي؛
?فست‌فودها و خوراکي‌هايي از قبيل چيپس و تورتيلا، سيب‌زميني سرخ‌شده، همبرگر، پيتزا و سوسيس؛ حتی گوشت خوک هم وجود دارد!
?ميوه‌ها
?سوشي‌ها، از قبيل ماکي آووکادو، سالمون، تونا و سوشي هشت پا، ميگو، سالمون و تماکي کاليفورنيا و ..
?نوشيدني‌هايي مثل ، نوشیدنی انرژی زا ،  لموناد، نوشابه، شير کاکائو و….
?نکته جالب این که قیمتهاي هر يک از مواد غذايي همانند قیمت واقعي آن است.
⛔️هیچ گونه نزدیکی فرهنگی میان سبک و عادات غذایی “پو” با فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها وجود ندارد. و سبک غذایی او به طور ناخواسته سبب پذيرش الگوی غذایی غربی فست‌ فودی و مک‌ دونالدی می شود، که بسياري از مواد زيان‌آور براي سلامتي را وارد زندگي فرد مي‌کند و مصرف‌گرايي را عادي و لازم جلوه مي‌دهد. و نیازهای کاذب ایجاد می کند.
⛔️ نکته ديگر اين که براي خريد وسايل مورد نياز پو، پول لازم است که بيشتر از طريق بازي‌هايي که در اين نرم‌افزار گذاشته شده، به دست مي‌آيد. فردي که تنها روزي ۴ الی ۵ بار به “پو” سر بزند، نمي‌تواند سکه‌هاي زيادي جمع کند و در نتيجه تنها مي‌تواند براي “پو” خوراکي بخرد. خريد ساير وسایل نیز به پول بيشتري نياز دارد و سبب مي‌شود که فرد ۲ الی ۳ ساعت در روز را صرف اين بازي کند.
⛔️ بر اساس سبک بازی فردي که بازي “پو” را انجام مي‌دهد، مي‌بايست حداقل هر ۳ يا ۴ ساعت يک‌بار به “پو” سر بزند و نيازهاي “پو” را رفع کند. تازه با اين اندازه سر زدن، او مي‌تواند تنها حداقل نيازهاي “پو” را برطرف کند و براي کسب امتياز بيشتر، زمان بيشتري نياز دارد. يعني ذهن کاربر پيوسته درگير رسيدگي به “پو” مي‌شود. 
?در برخی از کشورها که افراد معتاد «پو» بودند، برخی از زنان از ترس اینکه بچه‌دار شوند، دچار مشکل روانی شدند و کارشان به بیمارستان کشیده شده، اما در ایران به راحتی اجازه می‌دهیم این بازی وارد خانواده‌های ما شود.

?اللهم عجل لولیک الفرج?

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مهر همیشه تابان

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • مذهبی
    • سیاسی
  • نمادهای مخفی
  • طب سنتی
  • فیلم های آخرالزمانی
  • تفسیر زیارت عاشورا
  • نقد فیلم و بازی
  • عرفان های نوظهور
  • انقلاب اسلامی
  • مثبت گرایی
  • صادق هدایت
  • شبهه

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس